Schrijf hier een review...
Cancel
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    · 12:35 22.04.2024
    Pawel is professioneel, helder en snel in de communicatie en levert goed werk!
  • This commment is unpublished.
    · 22:24 26.02.2024
    Pawel heeft het glas-in-lood aan de voorkant en aan de achterkant van ons huis prachtig 'ingepakt'. Naast inpakken, heeft hij ook hersteld. Het ziet er mooier uit dan daarvoor. Ook is ons huis nu goed geïsoleerd. Kernwoorden zijn: vakman, vriendelijk, werkt snel en rustig, betrouwbaar. Hartelijk dank!
  • This commment is unpublished.
    · 22:09 31.01.2024
    Pawel, je hebt van twee mooie maar oude en kapotte glas in lood ramen een mooi ophang paneel samengesteld. Fijne communicatie, ophaalservice en bovenal zeer nette uitvoering. We zullen je zeker bij anderen aanbevelen!
  • This commment is unpublished.
    · 22:15 03.01.2024
    Pawel heeft bij ons 2 glas in lood ramen geïsoleerd. Daar heeft hij het glas in lood geheel uit elkaar gehaald vervolgens weer in elkaar gezet en vervolgens is het ingebouwd in isolatieglas. Pawel heeft echt vakwerk geleverd!
    Na onze aanvraag ontvingen wij een zeer uitgebreide mail waarin duidelijk uitgelegd stond wat zijn advies was met een antwoord op de waarom en hoe. Tijdens de werkzaamheden in huis is er zeer zorgvuldig gewerkt en is de woning achter gelaten zoals het vooraf was.
    En met het resultaat zijn we heel blij. Dit hadden we eerder moeten doen.
  • This commment is unpublished.
    · 21:20 01.01.2024
    Pawel heeft onze 4 glas in lood ramen (1936) op de overlopp heel keurig opgeknapt en geisoleerd.
    De isolatie is zeer effectief: de overloop en ook hal beneden voelenn niet meer koud in de winter. Ook door anderen is het werk als zeer goed beoordeeld.
    Verder is Pawel zeer betrouwbaar, communicatief en vriendelijk, en rekende hij een acceptabele prijs.
  • This commment is unpublished.
    · 21:43 15.12.2023
    Na eerdere bedrijven voor mijn glas en lood te laten verzorgen steekt Pawel met kop en schouder boven uit.
    Punctueel ,vakmanschap, mooi ontwerp en laat alles netjes achter!
    Dank je wel Pawel!
  • This commment is unpublished.
    · 11:24 13.12.2023
    Ons glas in lood raam is door Pawel gerestaureerd en in isolatieglas gezet.
    Het glas is teruggeplaatst in een nieuw kunststof kozijn.
    Het resultaat is waanzinnig mooi, maar ook het contact met Pawel was bijzonder prettig! We zijn super tevreden!
  • This commment is unpublished.
    · 16:15 29.11.2023
    We zijn erg tevreden hoe de tussendeur is gemaakt, het ziet er heel mooi uit. Ook de service is prima!
  • This commment is unpublished.
    · 17:12 15.07.2023
    Er was glas in lood bij geleverd aan onze nieuwe aanbouw dat passende bij het oudere glas in lood zou passen. Het leek nergens op en wij waren daar niet blij mee.. Via via zijn wij bij Pawel terecht gekomen en die heeft prachtig werk geleverd waar wel blij van worden en waar wij iedere dag van genieten. Nogmaals dank je wel.
  • This commment is unpublished.
    · 20:18 11.07.2023
    Na enige twijfel hebben we de keus gemaakt het glas in lood van ons huis te laten restaureren.
    Wauw wat is dat goed gelukt zeg.
    Wat is het mooi geworden.

  • This commment is unpublished.
    · 11:47 03.07.2023
    Lang hebben we nagedacht of we wel dubbel glas wilden met onze mooie glas in lood. Dat er iets moest gebeuren was duidelijk, de raampjes waren kapot. De reparatie en plaatsing zoals Pawel dat heeft gedaan heeft ons helemaal over de streep getrokken, wat een vakwerk en eigenlijk zie je het niet eens dat het dubbel glas is geworden. Verder was pawel stipt en voorspelbaar, het resultaat is verbluffend!!
  • This commment is unpublished.
    · 13:01 24.06.2023
    Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Pawel voor het herstel van al het glas in lood van ons jaren 30 huis, en het plaatsen in dubbel glas van het glas in lood in de buitenkozijnen. Pawel is een echte vakman, werkt heel goed en zorgvuldig, en is ook nog eens erg aardig. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.
  • This commment is unpublished.
    · 09:51 06.05.2023
    Wij zijn ntzettend blij met het schitterende werk dat Pawel geleverd heeft. Het oude glas in lood is heel mooi opgeknapt en in isolatieglas gezet, het is veel mooier dan het ooit geweest is! Daarnaast heeft Pawel ook stukken naar eigen ontwerp gemaakt, ook dit is echt een sieraad voor het huis. We zijn erg blij met de fijne samenwerking en komen zeker terug bij volgende opdrachten.
  • This commment is unpublished.
    · 22:45 25.04.2023
    Hier heeft Pawel 8 oude glas-in-loodramen gerestaureerd en in isolatieglas geplaatst. Niet alleen legt hij alles goed uit en werkt hij (en zijn zoon) heeeeel netjes, maar Pawel is ook nog eens een vriendelijke en gezellige man om over de vloer te hebben! Super aanrader dus!! Alle thumbs up!!! :-))
  • This commment is unpublished.
    · 10:04 19.04.2023
    Pawel heeft bij ons glas in lood ramen gerestaureerd en in isolatieglas laten plaatsen. We zijn enorm blij met het resultaat! Hij is deskundig en werkt erg netjes; we hadden nauwelijks tot geen schade aan de bestaande kozijnen. Ik zou hem zeker aanbevelen!
  • This commment is unpublished.
    · 20:31 28.03.2023
    Pawel heeft onze glas-in-lood ramen gerestaureerd en in isolatieglas geplaatst. We zijn erg blij met hoe het proces ging: zijn offerte was duidelijk en gedetailleerd, en de timing van het werk werd ook goed nagekomen. Aan zijn hele proces kan je zien dat hij een vakman is: hij wees ons op wat kwetsbaarheden in het kozijn, heeft een stukje van een glas-in-lood raam vervangen omdat er bij een eerdere reparatie een net iets andere kleur gebruikt was, en vertelde ook duidelijk wat we aan nazorg (met name schilderwerk) moesten doen.
  • This commment is unpublished.
    · 08:48 20.03.2023
    Pawel heeft bij ons drie glas in lood ramen verwijderd, vervolgens gerepareerd, in dubbel glas gezet en weer opnieuw geplaatst. Hij werkt ontzettend netjes en legt goed uit wat er moet gebeuren. We zouden hem zeker weer opnieuw vragen.
  • This commment is unpublished.
    · 21:42 18.03.2023
    Pawel heeft bij ons 6 bestaande glas in lood ramen verwijderd, opnieuw verlood en op maat gemaakt, tussen 2 lagen glas gezet en teruggeplaatst in de bestaande kozijnen. De raampjes zien er fantastisch uit, Pawel werkte ontzettend netjes en het resultaat is als nieuw, met behoud van de "oude look".
  • This commment is unpublished.
    · 22:45 27.01.2023
    Door Pawel werd vakkundig werk afgeleverd door 5 glas in lood ramen in ons jaren 30 huis te voorzien van het isoleren daarvan. We zijn zeer tevreden en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Echt top!
  • This commment is unpublished.
    · 08:49 21.01.2023
    Pawel is een echte vakman. Hij werkt heel precies, met heel veel concentratie. Hij laat geen rommel achter en Pawel houdt zich aan zijn afspraken. Het resultaat is van hoge kwaliteit!
  • This commment is unpublished.
    · 17:08 18.01.2023
    Pawel heeft de vijf bovenlichten in de woonkamer van onze 30-er jaren woning in dubbel glas geplaatst. Het resultaat is prachtig. :roll
  • This commment is unpublished.
    · 11:57 05.01.2023
    Pavel heeft in mijn jaren-30 woning 3 glas-in-lood raamjes in dubbel glas geplaatst.

    Ziet er boven verwachting uit!

    Nogmaals bedankt!
  • This commment is unpublished.
    · 08:43 13.12.2022
    In ons jaren 30 huis in Tilburg heeft Pawel Kielman negen glas-in-lood ramen gerenoveerd en in isolatieglas geplaatst. Het resultaat is verbluffend mooi. Ook verliep de communicatie soepel. Dank voor deze fantastische service en kwaliteit!
  • This commment is unpublished.
    · 14:35 27.09.2022
    Prima nagekomen afspraken en een goed, degelijk resultaat.
  • This commment is unpublished.
    · 20:25 26.09.2022
    Pawel heeft bij ons het glas in lood gerestaureerd van de woon- en slaapkamer. Pawel is een echte vakman die secuur werkt en zijn afspraken nakomt. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • This commment is unpublished.
    · 19:42 25.09.2022
    We hebben ons glas-in-lood laten restaureren en in dubbel glas laten zetten. Het is prachtig geworden. Keurig afgewerkt.
    Vakwerk en hele fijne communicatie met Pawel.
  • This commment is unpublished.
    · 17:57 25.09.2022
    Ontzettend blij met het resultaat. Onze jaren 30 woning is nu voorzien van een prachtig & kleurrijk ontwerp dat als origineel (bij de woning) doet aanvoelen. Komen zeker terug.
  • This commment is unpublished.
    · 04:35 16.03.2022
    Pawel Kielman heeft in goede afstemming een prachtig ontwerp gerealiseerd voor twee ruiten in de voordeur. Een parel voor ons huis. Zeer secuur gesneden (er zijn geen loden strips gebruikt). foto 
  • This commment is unpublished.
    · 17:15 03.03.2022
    Onze glas-in-lood ramen zijn mooi gerestaureerd en in dubbel glas gezet met goede isolatie. Keurig gedaan, [B]vakwerk[/B]! We zijn [B]zeer tevreden[/B], ook over de communicatie.
  • This commment is unpublished.
    · 08:17 31.12.2021
    Prachtig hersteld, perfecte service
  • This commment is unpublished.
    · 13:56 21.12.2021
    Zeer goed geholpen en waanzinnig resultaat!
  • This commment is unpublished.
    · 20:32 20.12.2021
    Fantastisch mooi glas-in-lood
    Goede service en klantvriendelijk!
    Succes verzekerd
  • This commment is unpublished.
    · 10:12 06.12.2021
    We hebben glas in lood laten restaureren en isoleren. Zeer tevreden met het resultaat!
  • This commment is unpublished.
    · 11:52 02.12.2021
    Snelle en goede service, het dubbele glas rondom de voordeur ziet er mooi uit een echte verbetering van de woning
  • This commment is unpublished.
    · 20:33 20.11.2021
    Pawel heeft voor onze ensuite deuren prachtwerk geleverd, passend bij onze bestaande glas in lood ramen. Prettige service en oog voor een mooi ontwerp in maatwerk.
    Goede prijs, snelle levering en geweldige kwaliteit!
  • This commment is unpublished.
    · 09:35 18.11.2021
    Net als in ons oude huis heeft Pawel in ons nieuwe huis het glas-in-lood ontworpen, gerestaureerd en geplaatst. Het is wederom prachtig geworden! We raden hem van harte aan om de secuurheid van zijn werk en zijn prettige communicatie.
  • This commment is unpublished.
    · 14:19 07.11.2021
    Heel goed geholpen door Pawel. Communiceert goed en snel, maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Werk is keurig geplaatst en alles is netjes opgeruimd. Heel erg aan te raden
  • This commment is unpublished.
    · 16:35 25.10.2021
    Door ongelukje ruitje gesneuveld in glas en lood deur. Precies door patroon. Professioneel gerepareerd.Dank je wel Pawel .Zeer vriendelijk en fijn kontakt via mail.
  • This commment is unpublished.
    · 11:49 25.10.2021
    Pawel heeft op aanraden van buren drie oude lekke glas in lood ramen vervangen door prachtig nieuw gekleurd glas in lood wat opgesloten zit in dubbelglas. 1 raam heeft een ronde boog en vormde daardoor en uitdaging. Pawel heeft vakwerk afgeleverd, wij zijn heel blij met het resultaat en zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!
  • This commment is unpublished.
    · 12:20 29.04.2021
    We zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat van onze glas-in-lood ramen! Pawel heeft onze oude glas-in-lood ramen gerestaureerd en in de huidige kozijnen passend gemaakt. Fijn en helder contact, zeer vakkundig!
  • This commment is unpublished.
    · 19:48 12.04.2021
    Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. De 2 glas in loodramen zijn zeer vakkundig geplaatst door Pawel. Ook heeft Pawel goed meegedacht over het ontwerp van de glas in lood ramen waardoor het erg mooi is geworden. De prijs die wij hebben betaald is vergeleken met een aantal andere glas in lood leveranciers zeker niet te veel. Samengevat: zeer tevreden en iedere dag genieten van de 2 ramen.
  • This commment is unpublished.
    · 12:08 20.03.2021
    Zeer goede service en uitstekend resultaat. Aanrader
  • This commment is unpublished.
    · 11:48 20.03.2021
    Een aantal glas in lood raampjes in isolatieglas laten plaatsen.
    Van offerte tot uitvoering helmaal top!
  • This commment is unpublished.
    · 11:03 16.03.2021
    We zijn ontzettend tevreden over het werk van Kielman glas-in lood. Snel en vakkundig gemaakt je ziet geen verschil met het origineel. Vakmanschap en prettig persoonlijk contact.
  • This commment is unpublished.
    · 14:40 09.03.2021
    Fantastisch uitgevoerd project tegen een uitstekende prijs. Mooie uitvoering en goede communicatie. Ik geniet er elke dag van.
  • This commment is unpublished.
    · 17:10 01.02.2021
    Pawel heeft de schade aan ons glas in lood raam prachtig hersteld, we genieten er weer elke dag van. Hij is ook goed in de communicatie en betrouwbaar. Kortom, een echte aanrader.
  • This commment is unpublished.
    · 11:54 29.12.2020
    Pawel gaf meteen vanaf het eerste contact zeer uitgebreide informatie over de mogelijkheden, waarbij hij ons ook, als vakman, de nodige adviezen kon geven. Het totale proces van ontwerpen en het uiteindelijke plaatsen van de nieuwe ramen is vakkundig en voorspoedig verlopen. We zijn erg blij met het resultaat!
  • This commment is unpublished.
    · 14:09 15.12.2020
    Erg tevreden over de werkzaamheden van Pawel. Niet alleen is het werk zelf goed gedaan, hij werkt ook netjes en secuur en komt zijn afspraken na. Duidelijke communicatie en levert echt vakwerk af.
  • This commment is unpublished.
    · 11:40 03.12.2020
    Pavel heeft bij ons nieuwe glas en lood ramen geplaatst. Dit is erg mooi geworden, echt vak werk.
    Wat wij ook erg prettig vonden is de werkwijze van Pavel. Zeer aangenaamd rustig en presies. Eerst rusrig de kleuren en motief uitzoeken en dan komt er een mailtje met een foto hoe het glas en lood er uitgaat zien. Waar je dan evt nog wat aanpassingen op kan doen.
    De communicatie ging daardoor ook erg goed.
    Met andere woorden wij zijn erg tevreden over het resultaat maar wat bijna net zo belangrijk is de weg naar het resultaat was ook prima. Alle afspreken zijn ook netjes nagekomen.
    Dus heel veel plussen. Dank je wel Pavel.
  • This commment is unpublished.
    · 21:36 21.11.2020
    Pawel heeft onze hal raamhalen voorzien van glas lood. Het is netjes gezet en het ziet er prachtig uit!
  • This commment is unpublished.
    · 09:48 09.11.2020
    Dit najaar heb ik glas in lood in mijn jarendertigwoning laten plaatsen en ook laten repareren. Het is enorm mooi geworden, de hulp van Pawel was top. Zelf had ik geen ontwerp, dit is gemaakt door Pawel. Ik kan iets anders zeggen dan dat het erg mooi geworden is.
  • This commment is unpublished.
    · 08:18 31.10.2020
    Pawel heeft het glas in lood in onze voordeur prachtig hersteld!
  • This commment is unpublished.
    · 10:33 30.10.2020
    Helder, strak en prachtig resultaat. Op naar ons volgende project!
  • This commment is unpublished.
    · 08:11 26.10.2020
    We hebben onze schuifdeuren laten restaureren, heel mooi gedaan en ook fijn dat de hele deuren gehaald en ook weer terug geplaatst werden !
  • This commment is unpublished.
    · 19:20 25.10.2020
    Glas in lood plaatsen in vide. foto 
  • This commment is unpublished.
    · 07:27 17.09.2020
    Mooi werk geleverd, komt afspraken na.
  • This commment is unpublished.
    · 15:35 11.06.2020
    Heel erg tevreden over het werk van Kielman, goeie communicatie en super service!
  • This commment is unpublished.
    · 11:59 10.03.2020
    Erg tevreden met het eindresultaat. Snelle reactie op mailtjes en makkelijk om afspraken te plannen. Prima!
  • This commment is unpublished.
    · 18:52 01.03.2020
    Super goede service. Pavel reageert snel op de :zzz mail en het resultaat ziet er top uit!
  • This commment is unpublished.
    · 18:26 01.03.2020
    Heel blij met het professionele werk van Pawel. Goede communicatie, hoge kwaliteit en heel goede prijs. Ik zou 'm iedereen aanbevelen!
  • This commment is unpublished.
    · 10:30 20.02.2020
    betrouwbaar, deugdelijk en van goede kwaliteit - prima en bedankt!
  • This commment is unpublished.
    · 19:10 25.01.2020
    Omdat we de eerste keer zo tevreden waren weer een offerte gevraagd voor 7 ruiten aan de voorkant.

    Wederom prachtig uitgevoerd en prima aan de afspraken gehouden.

    We hebben nog 5 ramen die een keer vernieuwd moeten worden... Even sparen en dan schakelen we Pawel weer in.

  • This commment is unpublished.
    · 10:23 27.11.2019
    Meer dan tevreden over het hele traject van onze aanvraag t/m plaatsing. Zeer prettige communicatie, zeer goed advies & zeer kundige montage/afwerking. Een dikke 10+!
  • This commment is unpublished.
    · 21:27 21.11.2019
    Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Er werd zeer netjes gewerkt en duidelijk vakbekwaam.
  • This commment is unpublished.
    · 18:54 05.11.2019
    Bedrijf via internet dus best een gok.
    Hoe geweldig email gestuurd en meteen antwoord + offerte.
    Goede prijs voor inderdaad kunst! Datum afgesproken en eraan gehouden.
    Tot in de puntjes geregeld! Dank hiervoor
  • This commment is unpublished.
    · 11:15 17.10.2019
    Pawel is een enthousiaste vakman, ontzettend creatief, eerlijk en betrouwbaar! Ons glas in lood is prachtig geworden! Nogmaals dankjewel!
  • This commment is unpublished.
    · 15:23 06.10.2019
    Het ruitje in een glas in lood deur is netjes hersteld. Afspraken waren helder en zijn netjes nagekomen!
  • This commment is unpublished.
    · 23:32 26.09.2019
    Pawel heeft bij ons 4 glas in loodramen gerestaureerd en het resultaat is goed. Afspraken waren duidelijk en flexibel. Blij met het resultaat zeker een aanrader!
  • This commment is unpublished.
    · 13:17 24.09.2019
    Heldere communicatie en adviezen en snelle afhandeling. We zijn heel tevreden met het werk dat Pawel voor ons heeft verricht.
  • This commment is unpublished.
    · 10:15 29.07.2019
    Dhr Kielman heeft bij ons 8 glas-in-lood ramen in isolatieglas geplaatst, en een tussendeur gerestaureerd. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. De communicatie verliep uitzonderlijk prettig, de werkzaamheden zelf ook. Dhr Kielman heeft veel verstand van zaken, en werkt snel en secuur. We kunnen hem van harte aanbevelen!
  • This commment is unpublished.
    · 13:20 21.07.2019
    Pawel heeft bij ons al het glas in lood gedaan. Wat een vakman met passie voor zijn werk. Het resultaat is prachtig geworden, wij zijn er heel blij mee.
  • This commment is unpublished.
    · 09:12 06.07.2019
    Pawel heeft voor ons een zevental glas-in-lood bovenramen in isolatieglas laten zetten. Tevens een aantal maatwerk opdrachten uitgevoerd bij een aantal andere ramen. Al het lood is netjes vervangen en de reparaties keurig uitgevoerd. Het resultaat is volledig naar onze verwachting. Pawel is een glazenier met passie voor glas-in-lood. Het is duidelijk dat hij veel kennis heeft en zijn werk met plezier doet. Hij werkt netjes en volgens afspraak.
  • This commment is unpublished.
    · 09:02 28.05.2019
    Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van dhr. Kielman.
    Hij heeft een glas in lood raampje in mijn voordeur hersteld. Vakmanschap !
    Keurig offerte en rekening ontvangen.
    Houdt zich aan de afspraken en bovendien een prettig persoon met passie voor zijn vak.
    Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor glas in lood werk.
  • This commment is unpublished.
    · 11:12 23.05.2019
    Ik ben blij met mijn nieuwe glas-in-lood in isolatieglas.
    Pawel heeft de zijpanelen van de voordeur weer een prachtig jaren 30 gevoel gegeven. Mooie afwerking, vakwerk volgens de kenners!
  • This commment is unpublished.
    · 22:52 22.05.2019
    Ik ben zeer tevreden over het nieuwe glas in lood (opgesloten in isolatieglas) dat mooi qua kleur en structuur gematched is met het jaren 30 glas in lood dat reeds aanwezig was. Het lood is gepatineerd zodat het er net zo oud uitziet. Pawel Kielman kan mijn zijn software een goede impressie geven van het eindresultaat voordat het gemaakt is. Ik ga nog vele bovenlichten voor mijn huis door hem laten maken.
  • This commment is unpublished.
    · 21:45 18.03.2019
    Vakmanschap !!! 5 glas in lood ramen gerestaureerd prachtig geworden heel blij mee
  • This commment is unpublished.
    · 14:03 08.02.2019
    Pawel Kielman heeft het vertrouwen dat wij hadden op grond van zijn offertes niet beschaamd. In een studentenwoning twee maal glas-in-lood netjes en zeer deugdelijk gerepareerd.
  • This commment is unpublished.
    · 13:07 05.02.2019
    Pawel heeft prachtig werk geleverd. Het lood is mooi verouderd, en de kleur is spot on goed van het vervangen glas in lood en het is niet zichbaar dat maar een deel van het glas in lood origineel is!
  • This commment is unpublished.
    · 22:22 31.01.2019
    Heel tevreden met de restauratie van de glas-in-looddeuren. Kapot glas vervangen en het geheel verstevigd. Het was niet goedkoop maar een echte vakman mag wat kosten. Het ziet er weer prachtig uit!
  • This commment is unpublished.
    · 02:01 17.01.2019
    Pawel heeft prachtig werk afgeleverd een echte vakman met passie voor het vak. Daarnaast was ook snel beschikbkaar en een goede prijs.
  • This commment is unpublished.
    · 14:50 14.01.2019
    Het betreft een kundige vakman met enthousiasme voor zijn vak. Restauratie is heel netjes uitgevoerd en ook aan isolatie in HR++ glas is gedacht.
  • This commment is unpublished.
    · 12:53 10.01.2019
    Onze karakteristieke woning uit de jaren 20 beschikt over originele glas in lood elementen. Bij de ensuite deuren waren deze verdwenen. Wij zijn dankzij de kunstglazenier de trotse eigenaren geworden van twee in ere herstelde klassiek deuren met authentiek glas in lood. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
  • This commment is unpublished.
    · 08:53 09.01.2019
    We hebben ons oude glas-in-lood uit onze jaren 30 woning in Breda laten herstellen en laten plaatsen in isolatieglas. Alles goed gedaan en conform afspraak. Tot slot is Pawel goed bereikbaar wat erg prettig is.
  • This commment is unpublished.
    · 21:05 08.01.2019
    Pawel heeft onze glas in lood deur vakkundig gerestaureerd en het raam in isolatieglas geplaatst. Een deskundige en vriendelijke vakman. Zeker een goed adres voor glas in lood reparaties.
  • This commment is unpublished.
    · 09:04 03.12.2018
    Pawel heeft onze en suite deuren gerepareerd. Het ziet er weer perfect uit. Deskundig en vriendelijk! Hartelijk dank.
  • This commment is unpublished.
    · 21:51 21.11.2018
    Pawel levert écht vakwerk; klasse!! Hij heeft het glas in lood in de door ons gekochte en zwaar verwaarloosde jaren 30-woning geheel opnieuw gezet, gerepareerd waar nodig en opgefrist. Geweldig mooie resultaten en een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. En last but not least: Pawel is een buitengewoon sympathiek mens!!
  • This commment is unpublished.
    · 14:17 13.10.2018
    Bij de verbouwing van ons huis hadden we 2 glas in lood deuren die we wilden laten restaureren, sommige ruitjes waren namelijk gescheurd en ook het lood was ondertussen niet meer stevig.
    We zijn nu ontzettend blij met het eindresultaat en hopelijk kunnen we er weer vele jaren tegen met deze prachtige deuren!
  • This commment is unpublished.
    · 12:15 12.10.2018
    Ons glas-in-lood raam is perfect gerepareerd door Kielman Glas in lood!
  • This commment is unpublished.
    · 20:13 11.10.2018
    Na de aankoop van ons monumentale pand zijn we direct op zoek gegaan naar een betrouwbare partner. De opdracht was het restaureren van 2 grote gedoogde glas in lood ramen. Daarbij wilfe we ze ook direct in isolatieglas laten plaatsen. We hebben een aantal offertes aangevraagd maar bij Pawel hadden we direct het juiste gevoel. Pawel heeft vervolgens de klus werkelijk uitstekend uitgevoerd. Voor de andere projecten gaan we Pawel weer inhuren. Foto's van het resultaat kan ik eventueel sturen mocht iemand nog twijfelen aan het vakmanschap van Pawel.
  • This commment is unpublished.
    · 10:35 03.07.2018
    Na ingooien van mijn keukenraam was ook het voorhangende glas in lood raam beschadigd. Raam is gehaald en gebracht en ik ben zeer tevreden over het resultaat, ziet er uit als nieuw! :p
  • This commment is unpublished.
    · 21:24 22.05.2018
    Wij hebben nieuw glas in lood gekregen in de "en-suite" deuren en in de voordeur. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Het oude was helemaal kapot en het ziet er nu weer als nieuw uit! Er werd ook goed met ons meegedacht waardoor we een goede beslissing hebben gemaakt.
  • This commment is unpublished.
    · 21:55 02.05.2018
    Pawel heeft alle glas in lood bovenlichten van onze jaren 30 woning in isolatieglas geplaatst. Geweldig vakwerk, goede afspraken die keurig worden nagekomen en een heel prettig contact. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en bevelen Pawel van harte aan iedereen aan!
  • This commment is unpublished.
    · 14:34 11.04.2018
    Mooi en zorgvuldig werk geleverd. Zeer plezierig contact gehad. Indien nodig vragen we Pavel weer.
  • This commment is unpublished.
    · 19:52 09.04.2018
    Fantastische vakman, we zijn er zo blij mee!!! Ook heel fijn in de communicatie.
  • This commment is unpublished.
    · 16:16 22.02.2018
    We hebben ons oude glas in lood uit onze jaren 30 woning laten herstellen en laten plaatsen in isolatieglas. Ook hebben we in twee andere ramen nieuw glas en lood laten plaatsen in isolatieglas. Beiden top gedaan. Van het maken van het ontwerp, bepalen van de kleuren tot aan het plaatsen.
    Pawel houdt je continu op de hoogte en het is echt vakwerk wat wordt geleverd.
  • This commment is unpublished.
    · 08:01 18.01.2018
    [I][/I]Door schade aan ons pand heeft Pavel ons glas in lood hersteld, prachtig herstel, enorm vakwerk en perfecte service en accuraatheid van plaatsing, voor een volgende klus schakelen we hem zeker in
  • This commment is unpublished.
    · 08:20 14.12.2017
    Prima gelukt om dubbelglas met lood er in te krijgen. We zijn zeer tevreden met het resultaat voor ons jaren30 huis.
  • This commment is unpublished.
    · 09:39 09.12.2017
    Pawel is een vakman. Werkt hard, is eerlijk en beleefd.
    Resultaat van het werk is heel mooi geworden. Heel blij mee!
  • This commment is unpublished.
    · 09:53 28.11.2017
    Top en het aller belangrijkste de afspraken worden nagekomen.
    Het glas in lood is hersteld en een nieuw paneel gemaakt.
  • This commment is unpublished.
    · 18:15 16.11.2017
    Ontzettend tevreden met mijn terug geplaatste glas in lood in de kamer en-suitdeuren. Een zeer prettige ervaring met dit vakkundige bedrijf.
  • This commment is unpublished.
    · 16:10 02.11.2017
    Bedankt Pawel voor de snelle en vakkundige renovatie van onze ramen! We zijn erg blij met het resultaat!
  • This commment is unpublished.
    · 16:39 27.10.2017
    Na 40 jaar is er toch iemand door ons serre raam gevallen. Glas in lood hoort natuurlijk bij een jaren 30 huis dus reparatie was wel gewenst. Hoe vindt je dan de juiste vakman? Via internet bij Pawel terecht gekomen, en vanaf het moment dat hij de eerste mail beantwoorde gaf hij ons het vertrouwen dat het bij Pawel en zijn vrouw in de juiste handen was. Alle superlatieven kunnen jullie hieronder in bijn a iedere referentie vinden en terecht. Ik kan alleen nog maar toevoegen dat Pawel een uiterst bekwame vakman is (zijn vrouw overigens ook, want die heeft ook een paar ruitje prachtig hersteld) en dat hij voor vakwerk een heel fatsoenlijke prijs rekent. Voor glas in lood werk hoeft u niet verder te zoeken, Ars Vitrum is het adres. bedankt Pawel.
  • This commment is unpublished.
    · 08:57 23.10.2017
    Bij ons is het glas in lood in het plafond van een hal en het geslepen glas in koper in een deut prachtig hersteld. Vakkundig en met passie. Een absolute aanrader !
  • This commment is unpublished.
    · 11:26 21.10.2017
    Restauratie van glas in lood op uiterst vakkundige manier gedaan. Pawel is daarbij een hele aardige man!! Top
  • This commment is unpublished.
    · 19:47 16.10.2017
    Aanvraag gedaan om glas in lood in isolatieglas te maken/ plaatsen in de voordeur. Bij de eerste afspraak met Pawel wisten we
    dat we met een vakman te maken hadden. Dozen met (glas) kleur stalen werd er bij gepakt en hij heeft ruim de tijd gepakt om de juiste kleuren vast te stellen van het andere glas in lood dat al in het huis zit. Tweede afspraak het oude ruit gedemonteerd en de deur bijgewerkt voor plaatsing voor afspraak 3. Afspraak 3 plaatsing glas in lood, afwerking perfect. Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanraden! Super blij met het resultaat en de betrokkenheid.
  • This commment is unpublished.
    · 15:50 10.10.2017
    Wij hadden in eerste instantie glas in lood in onze ensuite deuren laten plaatsen. We vonden dit zo mooi staan dat we besloten om ook onze panelen in de gang te laten doen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service, pawel reageerde altijd erg snel op mailtjes.
  • This commment is unpublished.
    · 22:03 26.09.2017
    De heer Kielman heeft bij ons een 80-jaar oud glas-in-loodraam gerestaureerd dat stormschade had opgelopen en enkele barsten door uitzakken. Het raam ziet er weer keurig uit en is zorgvuldig teruggeplaatst met minimale schade aan de sponningen. Pavel is een vakman. En alle afspraken werden stipt nagekomen zonder verder overleg.
  • This commment is unpublished.
    · 13:05 22.09.2017
    Pavel heeft de glas-in-lood bovenlichten die in de oude kozijnen van mijn woning zaten, helemaal schoongemaakt, gerestaureerd en op maat gemaakt om deze weer in de nieuwe kozijnen te plaatsen. Het eindresultaat is prachtig. Pavel werkt netjes, precies, geeft goed advies en weet wat hij doet. Kortom, een echte vakman
  • This commment is unpublished.
    · 13:04 18.09.2017
    Ons glas-in-loodraam in de hal was beschadigd. Pawel heeft de ruitjes en het loodwerk vervangen en het resultaat is zeer fraai geworden. We zijn ook zeer tevreden over de service. Vlot, vriendelijk en duidelijk.
  • This commment is unpublished.
    · 21:46 04.09.2017
    Pawel is een vakman! Pawel heeft 2 verdiepingen glas in lood gereviseerd en in isolatieglas geplaatst. Een prachtig resultaat van een man met hart voor zijn werk! Vriendelijk, vakkundig en denkt mee. Aanrader!
  • This commment is unpublished.
    · 14:41 04.09.2017
    Pawel heeft voor ons 23 stuks bovenlichten in dubbelglas in lood gemaakt
    Wat een aardige en vakkundige man!!!
    Ik ben super tevreden over het eindresultaat
    Pawel bedankt !!!!
  • This commment is unpublished.
    · 12:27 29.07.2017
    Zeer accuraat en vakkundig glas-in-loodraam geplaatst. Vriendelijk en attente verzorging!
  • This commment is unpublished.
    · 17:14 18.07.2017
    Voor het herstel, restauratie en plaatsen in isolatieglas van in totaal 8 ramen bij Pawel Kielman uitgekomen. Erg prettig in de omgang, meedenkend en betrouwbaar in de afspraken die gemaakt worden. Het resultaat van zijn werk is fantastisch. Absoluut aan te raden!
  • This commment is unpublished.
    · 20:44 11.07.2017
    De 3 ramen met glas in lood zijn mooi gemaakt! Het ziet er keurig uit. De offerte was duidelijk en het werk is goed gedaan.
  • This commment is unpublished.
    · 12:19 17.06.2017
    :p Snelle reactie op mails, duidelijke offerte. Keurig werk conform afspraak. Aanrader!
  • This commment is unpublished.
    · 12:30 16.06.2017
    :) Het glas in lood in de kamer ensuitedeuren waren verzakt en zat los. Het glas in lood zijn vakkundig verwijderd en opnieuw geplaats. Door mee te denken over mogelijkheden is er een prachtig resultaat ontstaan.
    Prijs en kwaliteit past goed bij elkaar. Wordt zeker aanbevolen :)
  • This commment is unpublished.
    · 22:26 14.06.2017
    Onze zeer oude deur met glas in lood was zeer beschadigd door een val van mijn vrouw . de Heer Kielman zeer vriendelijk had snel een offerte gemaakt en kwam de deur ook vakkundig en zorgzaam ophalen . Hij heeft zich aan alle afspraken gehouden dus op tijd leveren. toen de deur terug kwam wist ik niet wat ik zag . super mooi gerestaureerd. het glas helemaal schoon gemaakt nieuwe glaslatten zeer vakkundig gemaakt. wij zijn er zeer blij mee. zeker aan te bevelen . super bedankt. foto 
  • This commment is unpublished.
    · 09:18 17.05.2017
    De 2 glas-in-lood panelen van onze dakkapel (jaren 30 woning) zijn prachtig gerestaureerd door mijnheer Pawel Kielman. De ruitjes zijn heel mooi schoongemaakt en het lood is heel professioneel aangebracht en gepatineerd voor een authentiek oud karakter. Ook heeft hij isolatieglas aan de buitenkant geplaatst. Alles heel accuraat geplaatst. We kregen v.t.v. een vrijblijvende offerte met zeer uitgebreide,duidelijke uitleg en voorbeelden. Meerdere malen gevraagd om meer uitleg. Zeer vlotte reactie gehad met uitgebreidere uitleg en meer voorbeelden. Ook nog 1 keer vrijblijvend langs geweest om verder uit
    te leggen. Fantastische service, zeer klantvriendelijk. Alles v.t.v. zeer nauwkeurig nagemeten en nog eens langsgekomen om weer alles goed na te meten i.v.m. nieuwe raam. Heel professioneel !
    Sorry, we weten dat we in herhaling vallen, maar er valt niets anders meer te zeggen dat mijnheer Kielman een zeer vakkundige man is, zijn werk is duidelijk zijn passie. Alles keurig volgens afspraak gedaan en voor een goede prijs.
    Hartstikke bedankt voor het mooie werk !
    Het volgende glas-in-lood werk bij ons, wordt zeer zeker door mijnheer Kielman uitgevoerd.
    Van harte aanbevolen! :)
  • This commment is unpublished.
    · 22:09 12.05.2017
    2 grote antieke glas-in-lood ramen laten restaureren door Pawel. Zeer vakkundig uitgevoerd aan een zeer goede prijs! Heeft ook enkele gebroken ruitjes van geëtst glas zeer mooi gerestaureerd! Zou bij volgende klussen zeker terug dezelfde keuze maken! Bedankt voor het mooie werk.
  • This commment is unpublished.
    · 20:55 12.05.2017
    glas-en lood in hal foto 
  • This commment is unpublished.
    · 09:49 12.04.2017
    Boven de voordeur hebben we een nieuw glas in loodraam laten maken. Het raam is echt heel mooi geworden, het is netjes geplaatst en ook nog eens voor een mooie prijs. Bedankt hiervoor!
  • This commment is unpublished.
    · 19:27 10.04.2017
    8) de restauratie van 2 glas in lood ramen is mooi geworden. Was een hele ervaring en de gerestaureerde ramen zitten nu veilig in dubbel glas. Bedankt voor het meedenken. De volgende ramen zullen wij zeer zeker weer door P. Kielman laten uitvoeren.
  • This commment is unpublished.
    · 08:55 01.04.2017
    Er was een ruit kapot. Ruit is snel opgehaald, vakkundig gerepareerd en snel weer teruggeplaatst. Vriendelijke vakkundige service. Goed email contact. De ruit ziet er perfect uit. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
  • This commment is unpublished.
    · 12:35 23.03.2017
    Gehele benedenverdieping van ons jaren 30 huis voorzien van nieuw glas in lood, conform het reeds bestaande motief. Vervolgens deze in dubbel glas gemaakt en geplaatst. Daarnaast ook de reeds bestaande glas in lood ruiten schoongemaakt, gerepareerd, en deze in dubbelglas gemaakt en geplaatst.
    Dit is zeer vakkundig, netjes en volgens afspraak gedaan voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden en zullen deze firma zeker aanbevelen bij anderen
  • This commment is unpublished.
    · 09:59 16.03.2017
    Heel snel en vakkundig gerestaureerd.
  • This commment is unpublished.
    · 14:49 03.03.2017
    Kielman heeft heel mooi vakwerk geleverd. Twee glas-in-lood raampjes boven de voordeur gerestaureerd en in dubbel glas geplaatst. Zeer precies en accuraat vakwerk.
  • This commment is unpublished.
    · 11:21 26.02.2017
    Prima en vakkundig reparaties uitgevoerd, je ziet en voelt dat het zijn passie is! Vakman 1e klas! :)
  • This commment is unpublished.
    · 16:46 09.02.2017
    Mooi geïsoleerd glas-in-lood geplaatst! Net werk geleverd :) foto 
  • This commment is unpublished.
    · 20:15 27.12.2016
    We hebben drie glas-in-loodpanelen volledig laten restaureren in isolatieglas door atelier Kielman. We zijn uitermate tevreden over het resultaat en de behandeling van het project. Zeer nauwkeurig gewerkt.
  • This commment is unpublished.
    · 10:02 19.11.2016
    We wilden een vlinderfiguur in glas in lood in de zijramen van onze erker. Patrycja heeft ze prachtig ontworpen en uitgevoerd. Scherpe prijs en kwaliteit. Ook heel zorgvuldig geplaatst
  • This commment is unpublished.
    · 11:52 13.10.2016
    Het glas in onze deur zat los, het lood was na bijna 100 jaar niet best meer. Kielman glas in lood bracht een scherpe offerte uit. De service, het nakomen van afspraken maar vooral ook de kwaliteit van het werk zijn boven gemiddeld. Wij zijn zeer tevreden en raden Ars Artium zeker aan.
  • This commment is unpublished.
    · 17:35 07.10.2016
    Ons herenhuis uit 1910 heeft prachtige glas-in-lood panelen. Het lood was echter uitgedroogd, en de panelen waren kwetsbaar geworden.
    We hebben naar alle tevredenheid door Kielman glas-in-lood de panelen opnieuw in lood laten zetten, en tussen dubbelglas laten plaatsen. Het ziet er prachtig uit!
    Planning, communicatie en prijs, alles erg tevreden over.
  • This commment is unpublished.
    · 15:05 06.10.2016
    Ik was op zoek naar het op nieuw plaatsen van mijn glas in lood ramen, ,mijn huis dateert uit 1925 ,bij het vervangen van mijn kozijnen wilde ik dat de glas in lood ramen werden terug geplaatst .
    ik heb de raampjes op nieuw in glas in lood laten zetten door Kielman glas-in-lood dit atelier verstaat zijn vak en ik ben 200% tevreden over.
    De afspraken en de prijs die meer dan redelijk is komt hij na en de ramen waren keurig op tijd weer afgeleverd 0p de afgesproken tijd
    en het voordeel is de raampjes worden zowel opgehaald als weer afgeleverd.
    Chapeaux
  • This commment is unpublished.
    · 15:03 02.10.2016
    In onze schuifdeuren met glas in lood panelen was één ruitje gebroken. Het is vakkundig, snel en keurig hersteld. Ook het maken van een afspraak op een geschikte tijd was gemakkelijk.
  • This commment is unpublished.
    · 10:01 16.07.2016
    Voor de schuifdeuren een nieuw kozijn gemaakt, waardoor er een bovenlicht boven kon.
    Ars Artium heeft uit een enorme hoeveelheid glasvoorbeelden niet alleen de juiste kleuren, maar ook de soort en leeftijd weten te bepalen.
    Vervolgens een passend ontwerp gemaakt en dit snel geleverd en geplaatst.
    En passant nog een kapot ruitje vervangen in een van de schuifdeuren en alleen op een oude foto is nog te zien waar die zat.
    In twee woorden; helemaal geweldig.
  • This commment is unpublished.
    · 11:51 04.07.2016
    Wij hebben een jaren 30 huis. Het zij raam was toe aan renovatie. Dit is heel goed gedaan. Je kan zien dat het met passie is gedaan. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
  • This commment is unpublished.
    · 09:18 25.05.2016
    Onze jaren 30 woning heeft oorspronkelijk glas in lood in de voordeur gehad. Toen wij er kwamen wonen zat dit er echter niet meer in. Omdat wij nogal gecharmeerd zijn van glas in lood wilden wij dit wel weer laten maken en terug laten plaatsen. Hierbij was het belangrijk dat ons glas in lood een goed replica was van het oorspronkelijke dat sommige buren nog wel hadden. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit goed is gelukt. P. Kielman is een echte vakman. Dit merk je al op het moment dat hij langskomt voor een vrijblijvende offerte. Ik had er direct vertrouwen in dat hij een nagenoeg perfect replica zou kunnen maken. Hij heeft erg goed gelet op de kleuren die bij de buren gebruikt waren en ook de verschillende diktes van het lood viel hem op. Ik werd vervolgens goed op de hoogte gehouden van het proces en kreeg regelmatig foto's van hoe het ervoor stond met de raampjes. Kielman glas-in-lood heeft deze vervolgens heel erg netjes en vakkundig geplaatst. Wij zijn er dolgelukkig mee.
  • This commment is unpublished.
    · 21:33 20.05.2016
    Kielman glas in lood heeft het oude paneel vakkundig en snel uitgenomen en prachtig vernieuwd en in dubbel glas gezet. Hartelijk dank!
  • This commment is unpublished.
    · 08:43 19.05.2016
    Zeer vakkundig ons kapotte glas-in-lood raam vervangen. Tevens een uitgezakte glas-in-lood hanger opnieuw strak in het lood gezet en twee klein ruitjes in het zijlicht naast de voordeur vervangen. Dit alles is zeer naar onze tevredenheid gebeurd. Communicatie is ook erg soepel verlopen. Al met al is deze vakman zeker een aanrader!
  • This commment is unpublished.
    · 22:03 20.03.2016
    Kielman glas in lood heeft duidelijk passie voor glas in lood. Ze hebben met veel vakmanschap ons glas in lood uit de jaren '30 in dubbel glas gezet. Ze gaan zorgvuldig te werk en zijn zeer vriendelijk in de communicatie.
  • This commment is unpublished.
    · 19:03 18.03.2016
    Ik wordt helemaal blij van atelier Kielman. Hij schrijft duidelijke offertes, reageert vlot, levert strak vakwerk, lost het op als er iets is en dat tegen een zeer scherpe prijs. Van harte aanbevolen!
  • This commment is unpublished.
    · 21:03 25.01.2016
    Uitstekende en zorgvuldig gemaakte offerte, eerlijk advies, goede communicatie, prettige samenwerking en vooral prachtige ramen!
  • This commment is unpublished.
    · 17:11 22.01.2016
    Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe Glas-in-lood-raam: Een oud glas-in-lood-raam ( 1938 ) is geheel gerestaureerd, van nieuw lood voorzien en ingegoten in dubbel glas. Bovendien is in dezelfde stijl een klein raampje bijgemaakt. De werkzaamheden zijn vlot en geheel volgens afspraak uitgevoerd. Het raam zit er weer strak in. Wij kunnen de firma ArsArtium van harte aanbevelen.
  • This commment is unpublished.
    · 12:07 21.12.2015
    Glaslatten waren behoorlijk grof verwijderd (door derde partij). Toch zeer netjes kunnen herstellen. Resultaat is volledig naar onze wens.
  • This commment is unpublished.
    · 19:01 28.11.2015
    Ik heb 6 glas in lood bovenlichten laten restaureren en in dubbelglas laten zetten,
    Het contact verliep soepel en alles verliep volgens afspraak.
    Een super mooi resultaat en dat voor een goede prijs!

  • This commment is unpublished.
    · 14:40 21.11.2015
    We hadden drie glas-in-lood bovenlichten eruit gehaald en deze vervangen door dubbelglas ramen. De oude glas-in-lood ramen zijn perfect in verhouding helemaal nieuw nagemaakt en zorgvuldig geplaatst. Echt prachtig. Prima prijs. Perfect aan de afspraken gehouden. Ons volgende project wordt zeker weer door Ars Artium gedaan!
  • This commment is unpublished.
    · 15:09 04.11.2015
    Heb ik zojuist gedaan.
    Ik had de link tussen Ars Atrium en Werkspot niet gelegd.
    Ik kwam op een wat vreemde manier op werkspot terecht en heb daardoor verdere mails genegeerd.
    Het eerste bedrijf waar ik een offerte vroeg reageerde als werkspot , ik vond dit vreemd en snap het nog steeds niet.
    Daarna ben ik andere bedrijven gaan mailen buiten werkspot om en was in de veronderstelling dat ik Ars Atrium zelf gevonden had , een vergissing dus.
    Ik ben nog steeds heel blij dat ik voor Ars Atrium gekozen heb en zal aan iedereen aanbevelingen doen.

    Hartelijke groeten,
  • This commment is unpublished.
    · 11:19 27.09.2015
    Deze 2 ramen moesten behoorlijk bijgesneden worden om ze op maat te krijgen. Dit is zeer vakkundig gedaan en de verhoudingen zijn zelfs beter tot zijn recht gekomen. Er is met passie aan deze ramen gewerkt en dat komt zeer tot zijn recht. Het eindresultaat overtrof in iedergeval mijn verwachtingen. Uw werk is hier in goede handen, zeker een aanrader.